Jan Kenneth Transeth

Skrevet av karmakosmetix ,.

Direktør, grunnlegger og medeier i Karmakosmetix Music. Har vært utøvende musiker og manager i forskjellige konstellasjoner de siste 20 årene, men er for tiden 150 % engasjert i Karmakosmetix og befatter seg med det meste som foregår innen organisasjonen; A&R, management, produksjon, promotion og booking. Har også fagbrev som tømrer (!) og har arbeidet med ungdom og motivasjon i ti år (2001 – 2011). Megaloman hjernestormer, superpsykolog og, ifølge tarot kortene, Knight of Swords.

Mira Svartnes Thorsen

Skrevet av karmakosmetix ,.

Partner og eier i Karmakosmetix Music. Hun driver også Ordskifte, et forum for offentlig samtale omkring samfunnets grunnleggende bestanddeler, sammen med sitt utmerkede redaksjonsråd. Med bakgrunn fra journalistikk, politikk og kultur, befinner hun seg i skjæringspunktet mellom børs og katedral – eller mellom kunsten og penga, som man også kan kalle det. Hun er grunnleggende nysgjerrig og interessert i alt fra makroøkonomi til teaterets hemmeligheter. Ellers er hun en enkel sjel, som vekslevis drømmer om å bli generalsekretær i FN og sauebonde.

Solveig Toreid Knudsen

Skrevet av karmakosmetix ,.

En av hovedpersonene bak etableringen av SØRF. Bred erfaringsbakgrunn: Musikk, musikkbransje, prosjektledelse, organisasjonsutvikling, strategi, administrasjon, økonomi, politikk og grafisk design. Utdannelse i musikk og statsvitenskap fra UiO, UiA og University of Oregon. En kunstnersjel, men balanserer glatt en høytsvevende tankeverden med konkret arbeid. Et arbeidsjern, drevet av en sterk lidenskap for musikk og et ønske om å gjøre verden til et bedre sted. Sensitiv og tøff, svevende og praktisk. Nå gir hun jernet for Karmakosmetix.